Monitorizarea și evaluarea proiectelor în presă. Cum arătăm impactul?

Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI) invită jurnaliștii responsabili de scrierea și gestionarea proiectelor în cadrul instituțiilor media să participe la o nouă discuție informală, pe data de 9 septembrie 2021. În calitate de expertă, CJI a invitat-o pe Angela Vacaru, specialistă Regională în Monitorizare și Evaluare, Europa și Eurasia, din cadrul Internews.

În cadrul întâlnirii, Angela Vacaru va discuta despre instrumentele de monitorizare și evaluare a rezultatelor, identificarea metodelor de măsurare și demonstrarea impactului. La fel, jurnaliștii sunt invitați să afle cum să estimeze progresul, cum sa identifice provocările și cum, într-un final, să prezinte comunității de cititori performanțele obținute.Angela Vacaru are o experiență vastă în acest domeniu și este dispusă să-și împărtășească cunoștințele cu jurnaliștii în cadrul unei întâlniri informale care va avea loc joi, 9 septembrie 2021, între 18:00-19:30. Detalii despre locație vor fi oferite la începutul lunii septembrie.

Jurnaliștii interesați sunt rugați să se înregistreze din timp, completând acest formular. CJI va selecta participanții în funcție de numărul de locuri disponibile.Acest eveniment este parte a proiectului „Presa în sprijinul democrației, incluziunii și responsabilității în Moldova” (MEDIA-M), finanțat de USAID, UK și implementat de Internews în Moldova, care are ca scop promovarea dezvoltării mass-media independente și profesioniste, și crearea unui sector media mai rezistent la presiunile politice și economice.

Loading

Dată

sept. 09 2021
Expirat!

Timp

18:00 - 19:30
Categorie
QR Code

Comentariile sunt închise.