Televiziunea în era digitală. Viziunea corespondentului Pro TV București, Vitalie Cojocari

Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI) invită jurnaliștii din Republica Moldova la o discuție informală cu jurnalistul Vitalie Cojocari de la Pro TV București.

Deși pe parcursul carierei sale jurnalistice a activat la radio, în presa scrisă și cea online, totuși, marea lui pasiune a rămas televiziunea. A lucrat inițial la Pro TV Chișinău, iar de mai bine de 10 ani, Vitalie Cojocari activează la Pro TV București, una dintre cele mai cunoscute televiziuni din România.

Prin prisma experienței lui Vitalie Cojocari la Pro TV București, jurnaliștii vor căuta împreună răspuns la mai multe întrebări: „Ce înseamnă televiziunea în era digitală?”, „Prin ce transformări trece?” și „Cum trebuie să ne adaptăm noilor tendințe pentru a ne menține pe piață?”.

Vitalie Cojocari va discuta cu jurnaliștii din Republica Moldova în cadrul întâlnirii informale care va avea loc vineri, 24 septembrie 2021, între 18:00-20:00, în incinta Media Hub Moldova, Chișinău, str. Veronica Micle 1/1, et. 2.

Jurnaliștii interesați sunt rugați să se înregistreze din timp, completând acest formular. CJI va selecta participanții în funcție de numărul de locuri disponibile.

Acest eveniment este parte a proiectului „Presa în sprijinul democrației, incluziunii și responsabilității în Moldova” (MEDIA-M), finanțat de USAID, UK și implementat de Internews în Moldova, care are ca scop promovarea dezvoltării mass-media independente și profesioniste, și crearea unui sector media mai rezistent la presiunile politice și economice.

Loading

Dată

sept. 24 2021
Expirat!

Timp

18:00 - 20:00

mai multe informații

Detalii

Locație

Media Hub Moldova
Categorie

Organizator

Centrul pentru Jurnalism Independent
Email
info@ijc.md
QR Code

Comentariile sunt închise.