Echipa CJI

Nadine Gogu

Directoarea executivă a CJI, care, vorba proverbului, cât trăiește, învață. Atunci când a renunțat la Academia de Științe în favoarea breslei jurnalistice, nici nu bănuia cât de utile îi vor fi cele însușite în timpul doctoratului, dacă nu în cercetarea microorganismelor, cel puțin în „puricarea” presei, pe care a deprins-o la CJI, alături de multe alte lucruri noi: de la organizarea instruirilor, galelor și marșurilor de solidaritate, până la scrierea planurilor strategice și a politicilor instituționale.

Anastasia Nani

Directoare adjunctă care aplică deprinderile unui jurnalist de investigații și viteza unui știrist indiferent dacă lucrează la un raport sau coordonează munca în echipă. Își sâcâie colegii amintindu-le mai mereu despre termenele-limită, dar o face pentru ca lucrurile să meargă strună.

Ina Grejdeanu

Directoare de dezvoltare strategică, mereu cu pulsul pe proiecte, iar în pauze se axează pe documente strategice și alte „birocrații” vitale fără de care ritmul la CJI nu ar fi așa de intens. Crede cu tărie în puterea echipei, altfel nu ar exista proiecte de impact, ci doar indicatori.

Mariana Tabuncic

Managera de program care este convinsă că implicarea face diferența, iar motivația și atitudinea consolidează forța grupului. Este adepta strategiei - cu cât mai multe îți planifici, cu atât mai multe reușești să faci. Ei chiar îi reușește - atât la CJI, cât și acasă.

Veronica Coroi

Coordonatoarea de program care organizează instruiri, ține legătura cu profesorii și „împachetează” informația cu multă pricepere pentru a se asigura că despre educație media află cât mai mulți. Mai este interesată de relații internaționale, echitate de gen și sustenabilitate, inclusiv la locul de muncă.

Victoria Tătaru

Asistenta de program care, între multe altele, răspunde provocărilor timpului de a-i ajuta pe elevi să asimileze cunoștințe în domeniul Educației media pentru a deveni consumatori de informație avizați și responsabili.

Victoria Dodon

Redactora-șefă care are grijă ca textele să prindă întotdeauna conturul cuvenit. Perfecționistă fiind, nu-i scapă nicio virgulă (sau lipsa ei), iar întrebarea „Când e gata textul?” a devenit parte din instrumentarul ei zilnic.

Liliana Bivol

Coordonatoarea de program care, mai nou, stă cu ochii pe mass-media din Republica Moldova. Cu ochi de vultur, depistează abateri în presă și le amintește jurnaliștilor despre normele Codului deontologic și recomandările din Ghidul de stil cu norme etice.

Vasile Gancev

Reporterul Media Azi care scrie despre alți reporteri și relatează despre cele mai importante evenimente din și despre mass-media. Este enciclopedia ambulantă a CJI care conține informații și decizii relevante despre domeniul nostru.

Tatiana Corai

Editora care stă cu ochii pe textele altora, fie pentru a le cântări, stilistic și deontologic, fie pentru a reacționa, când „cântarul” arată eroare. Uneori, își dă cu părerea la rubricile de comentarii pe Media Azi și Mediacritica. Este responsabilă și de Buletinul lunar „Moldova Media News”, pe care CJI îl difuzează partenerilor externi, dar și tuturor celor interesați de evenimentele media din R. Moldova.

Cristina Durnea

Consiliera juridică a CJI este fidela apărătoare a drepturilor și intereselor legitime ale jurnaliștilor. Colegii din presă au găsit în ea un adevărat sprijin care pune legea în capul mesei indiferent de situație.

Andrei Rusu

Managerul de rețele sociale la CJI care are grijă de promovarea organizației pe Internet și comunicarea cu audiența digitală. Ține mereu pasul cu tendințele din domeniul marketingului online și are grijă să creeze un conținut care să iasă în evidență din mulțimea de postări de pe rețele.

Denis Tkaci

Cameramanul și editorul de imagine care, în munca depusă, se conduce de un singur principiu - calitatea. Ambalează minuțios fiecare produs video lansat de CJI și analizează mult fiecare idee venită din parte colegilor, în anumite situații „tratându-le” cu contraargumente.

Eugenia Garbuz

Directoarea financiară care a îmblânzit bugetele CJI și căreia nu-i scapă nicio formulă greșită. Pentru ea, debitul și creditul e un puzzle în care știe cu exactitate locul fiecărei piese. Rezultatul jocului e evident – balanța financiară fără cusur.

Elena Grigor

Contabila care are grijă de patrimoniul CJI. Ea păstrează cu sfințenie datele cu caracter personal ale angajaților și își bucură colegii atunci când la sfârșit de lună își anunță colegii: „Salariul a fost transferat. Verificați cardurile bancare!”

Vasile Lașco

Este administratorul și șoferul care are grijă de confortul angajaților CJI. În orele dimineții, își alintă colegii cu cea mai bună cafea, iar în cele de după-amiază te duce pe scurtăturile neștiute ale Chișinăului pentru a evita ambuteiajele obositoare.