Jurnaliştii anului 2017

Retrospectiva anului:

Clubul de presă din Chișinău – Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI) și Comitetul pentru Libertatea Presei (CLP) au desemnat jurnaliștii anului 2017, în cadrul Galei Anuale a Clubului de Presă, ediția a XXIII-a, organizată pe 14 decembrie, la Chișinău. Regulamentul de desemnare a câștigătorilor poate fi consultat AICI.  În cadrul galei, a fost înmânat și Premiul Național de Etică și Deontologie Profesională Jurnalistică, oferit de Consiliul de Presă, care în acest an i-a revenit Ziarului de Gardă, săptămânal de investigații jurnalistice.

Gala ”Topul Jurnaliștii anului ” se organizează anual, începând cu anul 1995, în cadrul Clubului de presă din Chișinău. Scopul principal al acestei acțiuni, care se înscrie în obiectivul de a contribui pe toate căile la consolidarea jurnalismului profesionist, este de a sprijini și încuraja eforturile jurnaliștilor de a face o presă de calitate, aderând la standardele profesionale internaționale.

Gala anuală a  Clubului de presă s-a desfășurat cu sprijinul financiar al Agenției Suedeze pentru Dezvoltare și Cooperare Internațională, prin intermediul Ambasadei  Suediei la Chișinău.

Jurnaliștii anului:

Premii speciale:

Versiunea video a evenimentului:

Loading

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy