CJI selectează experți pentru colaborare în anul 2024

Descriere generală: Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI) este o organizație nonguvernamentală (ONG), necomercială, apolitică, care acordă asistență jurnaliștilor şi instituțiilor media din Republica Moldova.

Produs solicitat: oferte de prețuri de la experți pentru elaborarea articolelor, rapoartelor, studiilor și cercetărilor în domeniile mass-media, alegeri, legislație media, educație media, fact-checking, inovații media, monitorizare media etc.

Persoanele selectate vor fi contractate în funcție de proiectele și activitățile curente ale CJI. Persoanele interesate sunt încurajate să acceseze portalurile www.cji.md, www.media-azi.mdwww.mediacritica.md și educatia.mediacritica.md pentru a lua cunoștință de activitatea CJI și specificul proiectelor implementate.

Perioada: februarie – decembrie 2024.

Cerințe:

  • Experiență de minim 3 ani în domeniile solicitate;
  • Cunoașterea domeniului media din Republica Moldova și a problemelor cu care se confruntă;
  • Disponibilitatea de a presta serviciile solicitate în diferite perioade ale anului;
  • Responsabilitate și atitudine conștiincioasă față de angajamentele asumate.

Oferta va include:

  • CV-ul;
  • 3 exemple de lucrări realizate în ultimii 2 ani, care să justifice experiența în domeniu;
  • Oferta financiară* în MDL impozabili, pentru o zi de lucru. Prețul indicat va include toate impozitele care urmează a fi reținute (impozitul pe venit și asigurarea medicală).

Dosarele depuse vor fi evaluate de către comisia de selectare după următoarele criterii:

  • Experiența candidaților;
  • Oferta financiară.

*Oferta financiară este una de referință pentru concurs. Onorariul va fi negociat cu experții pentru fiecare produs realizat.  

Ofertele pot fi depuse la adresa vtataru@ijc.md până la data de 12 februarie 2024.

Persoana de contact: Victoria Tataru, coordonatoare de programe, Departamentul Instruire și Asistență. Tel: 022 213652.

În procesul de selecție, CJI nu discriminează direct sau indirect candidatul/candidata pe criterii de sex, vârstă, apartenență națională, rasă, etnie, religie, viziuni politice, orientare sexuală, origine/statut social etc. Se va ține cont doar de competențele profesionale ale candidaților. CJI oferă șanse egale tuturor, dosarele fiind analizate obiectiv și cu asigurarea deplinei confidențialități.

Loading

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy