Termen extins: CJI anunță un concurs de selectare a unui expert / unei experte pentru evaluarea eficienței cursului Educație pentru media la treapta de liceu

Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI) lansează un concurs pentru selectarea unui expert / unei experte care urmează să evalueze eficiența cursului Educație pentru media la treapta de liceu.

În anul de studii 2017-2018, cursul opțional Educație pentru media a fost introdus în programul școlar la treapta primară, în anul de studii 2018-2019 la treapta de gimnaziu, iar în anul de studii 2019-2020, disciplina a ajuns și la treapta de liceu. Respectiv, anul de studii 2021-2022 este al treilea an în care Educația pentru media este predată în clasele liceale.

CJI invită experții/expertele interesate de tematica educației media să participe la concurs pentru a realiza o cercetare prin care să fie evaluată eficiența cursului opțional Educație pentru media la treapta liceală.

CJI va pune la dispoziția expertului/expertei selectat/selectate toate informațiile necesare despre cursul Educație pentru media la treapta de liceu.

Perioada realizării cercetării: iulie – decembrie 2022.

Cerințe:

  • Experiență în domeniul de cercetare și educație media;
  • Cunoașterea domeniului de educație media din Republica Moldova;
  • Disponibilitatea de a presta serviciile solicitate în perioada indicată;
  • Responsabilitate și atitudine conștiincioasă față de angajamentele asumate.

Oferta va include:

  • CV-ul;
  • Un concept al metodologiei, în baza căreia va fi efectuată cercetarea;
  • Un exemplu al unei lucrări care să probeze experiența în domeniu;
  • Oferta financiară.

Dosarele depuse vor fi evaluate de către comisia de selectare după următoarele criterii:

  • Experiența candidaților;
  • Oferta financiară.

Ofertele pot fi depuse la adresa comunicare@ijc.md până la data de 30 mai 2022. Persoane de contact: Mariana Tabuncic, manageră, Programul Instruire și Asistență pentru Mass-Media, și Anastasia Nani, directoare adjunctă, CJI. Tel: 022 213652.

CJI va contacta pentru detalii suplimentare doar candidații preselectați.

Cercetarea va fi realizată în cadrul proiectului „Presa în sprijinul democrației, incluziunii și responsabilității în Moldova” (MEDIA-M), finanțat de USAID și UK și implementat de Internews în Moldova.

În procesul de selecție, CJI nu discriminează direct sau indirect candidatul/candidata pe criterii de sex, vârstă, apartenență națională, rasă, etnie, religie, viziuni politice, orientare sexuală, origine/statut social, etc. Se va ține cont doar de competențele profesionale ale candidaților. CJI oferă șanse egale tuturor, dosarele fiind analizate obiectiv și cu asigurarea deplinei confidențialități.

Loading

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy